HANDLEDNING – BGMAX KUNDINBETALNING FIL

Handledning för effektiv hantering av era kundinbetalningar. Med inläsning av kundinbetalningar via fil säkerställer ni aktuellt kundsaldo. Funktionen kan även läggas som batchkörning och går då med automatik. Kontakta support eller sälj för offert och information. support@infoflex.se

Läs mer här

Handledning – avvikande momssatser

Hantering och informationstexter för olika momsscenario inom/utom EU och Sverige. Hanterar: Omvänd skattskyldighet, Varor utanför, Tjänster utanför, Varor inom EU och Tjänster inom EU. Textmassa styrs via TX-register.

Läs mer här

Leverantörsbetalningar – hur du kan utnyttja en del av en kreditfaktura

I vårt hanteringstips Leverantörsbetalningar – hur du kan utnyttja en del av en kreditfaktura (PDF) kan du läsa hur du kan utnyttja del av kreditfaktura.

Förändrad redovisning av importmoms från år 2015

Från och med 1 januari 2015 ska du som är företagare och momsregistrerad i Sverige, redovisa och betala importmoms till Skatteverket i stället för till Tullverket. Detta innebär bland annat att det har tillkommit fler rutor på Skattedeklarationen samt att momstabell och konton behöver kompletteras. Läs mer om vilka åtgärder som behöver göras i programmet.