Versionsbrev INFOFLEX FORDON 7.2

Viktigt vid uppdatering

När du har uppdaterat din klient till senaste versionen är det viktigt att du ser till att alla era andra klienter också blir uppdaterade, så att ni kör med samma version. Vid uppdatering till 6.0 eller senare version så måste alla era klienter vara uppdaterade för att ni ska kunna köra med dem. Tidigare versioner går inte att starta.

Prestandaförbättringar

I INFOFLEX FORDON 7.2 har vi gjort prestandaförbättringar för dig både vad det gäller uppstart av programmet och om du arbetar med fordon som inte har registreringsnummer eller om du arbetar med kundnummer istället för registreringsnummer.

Förbättrad licenshantering

Har du behövt ringa supporten för att ert program blivit låst på grund av för många användare? Nu har vi förbättrat den här hanteringen så du inte behöver ringa oss av just den här anledningen.

Grand total i Z-rapporten

Från INFOFLEX FORDON 7.2 är sammanräkningen av Grand Total på Z-rapport (och X-rapport) justerad så den visar total försäljning från det att det här kassa id:t startade i FORDON.

Crediflow Invite

Crediflow Invite finns inbyggd i INFOFLEX FORDON 7.2. Inne på kundkortet kan du skicka inbjudningar till kunder som har status “Does not allow” eller “Prefer”

Övriga programförbättringar

  • Förbättrat hantering av mätarställning.
  • Justerat val av befintlig kund vid inhämtning av fordon.
  • Vi signerar nu alla våra programpaket t.ex. uppdateringspaket och .exe-filer.
  • Justerat hantering av inaktiv personal.
  • Justerat förhandsgranskning vid samlingsfakturering.

Funktioner du redan har men kanske missat i INFOFLEX FORDON

Våra produkter utvecklas löpande med nya funktioner, förbättringar och anpassningar till bransch- och lagkrav.

Som kund har du fri tillgång till vår senaste version men långt ifrån alla nyheter uppmärksammas och blir inte använda. Via knappen hittar du en lista med produktnyheter vi utvecklat i våra senaste 8 versioner.

Vårt tips är att titta igenom listan och se om det finns funktioner ni kan ha nytta av men som ni inte använt än.

Kontakta gärna support@infoflex.se om du har frågor.

Tips

Du vet väl att du alltid kan hitta den här information i programmet i menyn Hjälp -> Programinformation online. Under denna meny hittar du också bl.a. supporthjälpen och licensinformation.