Versionsbrev INFOFLEX FORDON 5.2

Viktigt vid uppdatering

När du har uppdaterat din klient till senaste versionen är det viktigt att du ser till att alla era andra klienter också blir uppdaterade, så att ni kör med samma version. Vid uppdatering till 5.0 eller senare version så måste alla era klienter vara uppdaterade för att ni ska kunna köra med dem. Tidigare versioner går inte att starta.

Webbläsare för BDS Autobas

Den inbyggda webbläsaren för BDS Autobas är nu ersatt med datorns standardwebbläsare. Vid kommunikationen används https istället för http.

CABAS enkelriktad

Med den enkelriktade CABAS-importen hämtar du enkelt in en komplett kalkyl från CABAS till INFOFLEX FORDON där du kan dela upp på olika betalare.

Skillnaden från den tidigare lösningen är att du inte behöver börja med att exportera någon fil från CABAS som du sedan ska importera. Du startar importen direkt från affärssystemet och du behöver inte hålla reda på någon fil.

Ägaruppgifterna på fordonet förs i den här kopplingen inte över från CABAS längre, eftersom importen sker till affärssystemet så måste en order med rätt registreringsnummer redan vara skapad där. Skadenummer, fordonets mätarställning och datumen förs över till den order du skapat i programmet.

En av våra testkunder uttryckte det så här: “Hanteringen av CABAS-importen är mycket enklare och snabbare än tidigare”.

Vi vill påminna om att du nu kan få en bättre kontroll över din marginal vid försäljning av artiklar. Om utpriset är lägre än listpriset markeras raden i ljusrött och om priset är under inköpspriset så markeras raden röd.

CABAS enkelriktad kommer finnas som en ny tilläggskoppling i INFOFLEX FORDON.

Du behöver lösenordet till ditt företagskonto. Det är inte detsamma som lösenordet till din inloggning som användare. Har du inte företagslösenordet tillgängligt behöver du beställa det via CABAS support.

Funktioner du redan har men kanske missat i INFOFLEX FORDON

Våra produkter utvecklas löpande med nya funktioner, förbättringar och anpassningar till bransch- och lagkrav.

Som kund har du fri tillgång till vår senaste version men långt ifrån alla nyheter uppmärksammas och blir inte använda. Via knappen hittar du en lista med produktnyheter vi utvecklat i våra senaste 8 versioner.

Vårt tips är att titta igenom listan och se om det finns funktioner ni kan ha nytta av men som ni inte använt än.

Kontakta gärna support@infoflex.se om du har frågor.

Tips

Du vet väl att du alltid kan hitta den här information i programmet i menyn Hjälp -> Programinformation online. Under denna meny hittar du också bl.a. supporthjälpen och licensinformation.